Logo One Planet
Moodboard
Moodboard

Eten & drinken

Als je hard werkt, moet je goed eten. Gezonde en lekkere gerechten waardoor je je sterk voelt en goed kunt presteren. Gerechten die energie geven. Waardoor je de aandacht erbij houdt. Vooral tijdens lange vergaderdagen.

Duurzaam en verantwoord eten en drinken

Eten en drinken in Museon-Omniversum is verantwoord en duurzaam. Zo willen we onze footprint beperken tot een minimum. We werken volgens het Zero Waste principe. Zoveel mogelijk milieuneutraal en met producten van lokale leveranciers. Vers van de markt en gezond op tafel. We bereiden bij voorkeur biologische seizoensproducten, waar mogelijk plantaardig. Want goede voeding is belangrijk om gezond te blijven en je vitaal te voelen. Uiteraard kunnen we inspelen op je specifieke (di)eetwensen of een thema.

cateringmeesters-16.jpg
 

Maak het jezelf gemakkelijk met onze arrangementen

Ondersteun je vergadering of congres optimaal met één van onze uitgebalanceerde arrangementen. Dat kan voor een hele dag of een dagdeel. Elk arrangement bestaat uit een welkomstmoment, een lunch en afrondend onderdeel. Wil je daarna nog informeel samenkomen, kies dan voor een aansluitend borrelarrangement. Ook kunnen we het programma van je keuze naar wens uitbreiden. Informeer gerust naar de diverse mogelijkheden van vergader- en congresarrangementen.

Bekijk hier de brochure met alle opties