Logo One Planet
Header afbeelding

Vacatures & stages

Museon-Omniversum heeft momenteel deze vacatures:

Lid Raad van Toezicht
In verband het met rooster van aftreden ontstaan er twee vacatures in onze Raad van Toezicht. Er is behoefte aan een nieuw lid met een onderwijs profiel en iemand die thuis is entertainment, leisure & horeca. De werving wordt begeleid door binoq atana. 
Meer over deze vacature.

Duty Manager
Als Duty Manager ben je een allround vakvrouw/man die zich primair op de medewerkers en de gasten richt. Onder leiding van het hoofd Publiek ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Je richt je o.a. op het coachen en motiveren van je medewerkers om zo een optimale gastenbenadering, met de daarbij horende service en kwaliteit, te realiseren.
Meer over deze vacature

Publieksmedewerker
De afdeling Publieksbegeleiding is op zoek naar enthousiaste publieksmedewerkers. De verwachting is dat je voor minimaal 4 tot 24 uur per week wordt ingezet. Je bent de spil van dienstverlening binnen de verschillende afdelingen zoals de tentoonstellingsruimtes, horeca, kassa, VR en winkel. Op alle afdelingen worden de bezoekers ontvangen met een klantvriendelijke houding en op informatieve wijze geholpen.
Meer over de vacature publieksmedewerker
Sollicitatieformulier publieksmedewerker

Rondleiders (vrijwilligersfunctie)
Onze collectie is verzameld in meer dan 100 jaar en komt van over de hele wereld. Wij zoeken een vrijwillige rondleider om inspirerend te vertellen over deze bijzondere voorwerpen! De rondleidingen vinden plaats op woensdag, zaterdag en zondag.
Meer over de vacature rondleiders